•   Prihlásiť / Vytvoriť účet
Daňové priznania pre fyzické osoby 2014
Od 08.02.2015 sú na portáli dostupné daňové tlačívá pre daň z príjmu fyzických osôb za rok 2014 podávané na daňovom úrade do 31.03.2015:


Tlačivá slúžia súčasne ako online kalkulačka, tzn. ak si potrebujete overiť výšku daňovej povinnosti za rok 2014 bez prihlásenia alebo registrácie na portáli, stačí vyplniť niekoľko políčok a tlačivo za Vás automaticky prepočíta výšku daňového bonusu, výšku nezdaniteľného základu dane, upozorní na chyby apod.

Tlačivá sú dostupné pre užívateľov s aktivovaným ktorýmkoľvek balíkom služieb. Noví užívatelia môžu pri prvej registrácii využiť možnosť aktivovať si bezplatný 2-týždňový balík s neobmedzeným prístupom ku všetkým tlačivám. Pri prvom prihlásení majú taktiež možnosť získať zľavu až 50% na všetky platené balíky služieb.

Obidve daňové priznania umožňujú okrem bežného stiahnutia a nahratia údajov aj stiahnutie špeciálneho XML exportu pre aplikáciu eDane alebo pre priame nahratie priamo na portáli Finančnej správy SR. Vytvorený súbor (t.j. daňové priznanie vo formáte PDF) sa automaticky ukladá do Vášho archívu v časti Moja zóna, odkiaľ si ho môžete kedykoľvek stiahnuť, alebo nahrať a pokračovať v úpravách na tlačive, prípadne odoslať na email.