•   Prihlásiť / Vytvoriť účet
Predstavujeme balíky služieb

Od 01.09.2014 dochádza ku zásadným zmenám na portáli iPDF.sk, ktoré sa týkajú všetkých užívateľov. Tieto zmeny reflektujú viac ako 8-mesačné skúseností od spustenia portálu, počas ktorých sme získali množstvo názorov a odporúčaní. Našou snahou je vyjsť čo najviac v ústrety užívateľom, ktorí majú záujem pravidelne využívať služby portálu. Zmeny, ktoré sa dostávajú od septembra do platnosti sú našou snahou o skvalitnenie a zlacnenie poskytovaných služieb. Medzi hlavné zmeny patrí:

  • registrácia sa stáva povinnou, tzn. nebude možné vytvoriť tlačivo bez prihlásenia. Registrácia je bezplatná a požaduje len vyplnenie dvoch políčok (email a heslo).
  • zrušené sú individuálne poplatky za spoplatnené formuláre. Nahrádzajú ich tzv. balíky služieb, ktoré poskytujú neobmedzený prístup ku všetkým tlačivám (tzn. vrátane spoplatnených) počas zvolenej doby. Balíky služieb sú pre pravidelných užívateľov portálu cenovo atraktívnejším riešením s vyššou pridanou hodnotou. Balík služieb je potrebné si aktivovať, len ak si užívateľ chce vytvoriť spoplatnené tlačivo. Pre nespoplatnené tlačivá nie je aktivácia balíka služieb potrebná. Viac o balíkoch služieb ...
  • dochádza ku spoplatneniu niektorých ďalších tlačív v kategórii Účtovné tlačivá.
  • noví užívatelia majú možnosť si pri prvom prihlásení aktivovať bezplatný balík na 14 dní alebo získať 50% zľavu na ktorýkoľvek balík služieb.
  • užívatelia registrovaní pred 01.09.2014 majú možnosť taktiež získať zľavu 50% na ktorýkoľvek balík služieb a súčasne môžu využiť existujúce kredity na svojom účte na zaplatenie v priebehu aktivácie balíka.
  • spustená je podpora pre platby prostredníctvom mobilnej aplikácie Viamo.
Obr. 1 - Ak užívateľ nie je prihlásený, zobrazí sa mu pri príchode na tlačivo upozornenie a formulár pre rýchle prihlásenie

Okrem uvedených zmien prinášame aj ďalšie novinky:


Dúfame, že uvedené zmeny prispejú ku spokojnosti užívateľov. Radi uvítame akékoľvek názory alebo ďalšie návrhy na zlepšenie našich služieb.

.:: Team iPDF.sk ::.