•   Prihlásiť / Vytvoriť účet
Nová funkcia - vloženie obrázka

Vloženie obrázka do formulára je praktickým rozšírením praktického využitia iPDF formulárov. Umožňuje napríklad vloženie naskenovaného podpisu do faktúry alebo nahratie vlastnej fotografie do životopisu. Vkladaný obrázok je optimizovaný a jeho veľkosť je automaticky prispôsobená - tzn. ak je obrázok príliš malý, bude zväčšený, resp. bude zmenšený, ak jeho rozmery presahujú maximálnu povolenú šírku alebo výšku. Uvedená funkcia je dostupná na portáli od 24.06.2014.

Pridaných bolo taktiež niekoľko nových tlačív:

Výrazne boli vylepšené filtre pre konverziu WYSIWYG HTML textov do PDF tlačiva. Občas sa vyskytujúce prázdne zalomené a duplikované riadky v zoznamoch sú už minulosťou. Vo WYSIWYG editore bola taktiež vypnutá podpora pre niektoré nestabilné formátovania textov - napr. znaky H1 - H6 alebo odsadenie textu pomocou BLOCKQUOTE. Tieto formáty nefungovali spoľahlivo vo všetkých štandardných prehliadačoch.

Zmenami a vylepšeniami prešlo aj iPDF štúdio - pribudla podpora pre placeholders (HTML5), niekoľko nových funkcií a vzorcov, plnohodnotná podpora pre lokalizáciu šablón apod.

Veríme, že uvedené funkcie prispejú k väčšej užívateľskej atraktívnosti služieb poskytovaných portálom iPDF.sk.

.:: Váš team iPDF.sk ::.